Welkom op onze website

Zamorano Villas is een reisagentschap gespecialiseerd in vakantiewoningen: charmante huisjes, luxe villa's, ruimere vakantie verblijven en mooie appartementen in agriturismo in Toscane, Umbrië, Sicilië, Puglia en Sardinië.

Onze sterke punten:

Kwaliteit komt op de eerste plaats : de vakantiehuizen die u hier terugvindt, zowel de prestigieuze villa's als de meer eenvoudige huisjes, werden zorgvuldig uitgekozen om u de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.

Elk vakantieverblijf werd persoonlijk bezocht en beoordeeld op comfort, ligging, omgeving en op kwaliteit van ontvangst. Regelmatig bezoeken we de streek om er de eigenaars te ontmoeten, nauw met hen samen te werken en zo het comfort van hun vakantiewoningen te garanderen en te verbeteren.

Beste prijsgarantie: een rechtstreeks contact met de eigenaars geeft ons de kans om de beste huurprijs te garanderen aan onze klanten. Indien u binnen de twee weken na uw reservatie dezelfde vakantiewoning elders aan een goedkopere prijs vindt, dan betalen wij u het verschil terug.

Met veel plezier bezorgen wij u een onvergetelijke vakantie in Italië.