Julie Zamorano raakte in de ban van Italië en begon in 1987 met het verhuren van eigendommen in Toscane en Umbrië. Ze was gepassioneerd door deze regio’s en reisde tot 2015 over de wegen van Italië op zoek naar uitzonderlijke locaties. Haar passie voor deze mooie streken heeft ze me doorgegeven. Sinds 2010 werk ik met Julie om het aanbod te ontwikkelen in de verschillende regio’s waarin Zamorano Villas gespecialiseerd is en om golfbestemmingen in Italië te promoten.

Ik bied je een lange ervaring en een grondige kennis van de regio’s en eigendommen die Julie en ik persoonlijk hebben bezocht. Ik kan u helpen bij het kiezen van het ideale huis voor uw vakantie, de accommodatie die het beste past bij uw wensen en uw budget, zodat u beleeft u uw vakantie als echte Italiaanse local, eerder dan als typsiche toerist op doortocht.

Ik hoop met u mijn passie voor de magische landschappen, de feeërieke dorpjes, de indrukwekkende plekjes, historische sites en het unieke patrimonium aan kunstschatten te kunnen delen. Ik help u tevens bij het ontdekken van haar favoriete restaurants, waar u de plaatselijke gastronomische rijkdom kan proeven, evenals de zo bekende wijnen uit de streken rond Montalcino, Montepulciano en Chianti. Waar u ook uw koffers neerzet, u zal steeds mensen ontmoeten die fier zijn op hun rijk patrimonium en die niets liever willen dan hun liefde voor hun regio te delen met hun gasten.

Toscane, Umbrië zijn de uitverkoren regio’s, gekenmerkt door hun unieke harmonie tussen mens en natuur. Toch heb ik ook voet aan de grond gekregen in Sicilië en Puglia, waar de schoonheid van de natuurlijke omgeving en de authentieke mediterrane cultuur een ontdekkingstocht waard zijn.

Didier Fourcroy